Tajska - Pot do Tajske

Končno je prišel dan, ko sva spakirala stvari v najina nahrbtnika ter se odpravila proti novim dogodivščinam naproti. Go opti naju je pobral v Ljubljani, nato pa smo se skozi zasneženo Avstrijo odpeljali proti Munchnu. Na letališču sva si krajšala čas z brskanjem po internetu, saj je le ta brezplačen in to brez časovne omejitve. Prišla sva na idejo, da bi jutranji postanek izkoristila za ogled Dubaja, tako, da sva imela kar nekaj dela, da sva si vse organizirala ter prišla do potrebnih kontaktov.

Bližala se je ura najinega leta, zato sva naredila check in ter oddala prtljago. Letela sva z letalsko družbo Emirates, ter bila zelo presenečena nad njihovo prijaznostjo in postrežbo. Po prihodu v letalu pa jaz samo vau, dva nadstropja, ogromno letalo, ogromno sedežev, okusen obrok... Seveda je bil to šele drugi polet v mojem življenju, tako da takšnih ptičev nisem vajena.

Po šestih urah letenja, smo pristali v Dubaju. Postanek sva izkoristila za hiter ogled mesta z eno izmed tamkajšnjih lokalnih agencij.

Vrnitev na letališče, ki je mimogrede ogromno, zato je potrebno kar nekaj časa da najdeš pravilni vhod.

Po pristanku v Bangkoki sva zamenjala evre za bahte, ter odšla po svojo prtljago. Srečala sva dva popotnika, ki sta bila namenjena na isto ulico kot midva, zato smo se dogovorili, da si delimo stroške taksija.

Hotel sva si že doma rezervirala preko bookinga. Stanovala sva v hotelu Four Sons Place, ki je le ulico stran od glevne ulice Khao San Road. S hotelom sva bila zadovoljna, saj je v redu opremljen ter čist.

Go opti 85 eur

ogled Dubaja 30 eur/osebo
letalska 490 eur






Tajska - Pot do Tajske Tajska - Pot do Tajske Reviewed by Unknown on 07:43:00 Rating: 5

Ni komentarjev:

Lucija Pusovnik. Zagotavlja Blogger.